KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!!

85002_SmallPalette
E.L.F har vært så generøse og sponset en ny konkurranse hos bloggen min. Denne gangen kan absolutt alle være med å delta. Det gjør altså ikke noe om du har blogg eller ikke. Det du trenger for å delta er som følger:
1. Send inn et bilde av deg selv hvor du selv synes sminken din ser bra ut! Bidragene må sendes til reidunbeate@live.com.
2. Publiser gjerne bildet på bloggen din, men dette er ingen tvang.
3. Legg igjen en kommentar til dette innlegget for å si fra om du deltar.
Jeg kommer til å trekke ut de 5 beste bidragene, og lar dere stemme frem vinneren.Konkurransen varer frem til 2. Desember.

Jeg håper at mange av dere deltar, og gleder meg til å se fine sminkebilder!

Lykke til!!

Jeg vil også informere dere om at hvis dere bestiller sminke fra e.l.f for over $25(eller mer), så kan dere nå få med et gratis sminkesett ved å bruke rabattkoden AGIFT4U. Denne koden varer frem til den 21. Desember eller til lageret er tomt.