Jeg & Magnus har det utrolig bra for tiden. I kveld skal vi på en spennende kinodate og se “luftslottet som sprengtes”. Den tredje, avsluttende og avgjørende delen i Millennium-serien. Jeg gleder meg helt vilt. De filmene har virkelig åpnet øynene mine for svensk film. De er jo enestående. Før vi drar på kino skal jeg lage hjemmelagd pizza. På fredager skal man kose seg litt ekstra synes jeg. Det er jo tross alt helg.

I dag fikk jeg en pakke med sminke fra tikei i posten, så jeg må nok prøve ut den nye rougen og de nye øyeskyggene. Jeg liker å eksperimentere litt. Angående sminkeprodukter, så må jeg nesten linke til Kristine Fargerik sitt nyeste innlegg. Her er et sitat fra henne:

“Elf – Eyes Lips Face makeup, jeg får helt vondt inni meg når bloggere (for ca alle har jo fått det nå) anbefaler dette sminkemerket på bloggene sine, fordi de har blitt sponset med det. Dette merket inneholder bare stoffer vanlig hud og sensitiv hud kan reagere på. Synes det er respektløst å skrive bare fine ting om merket, uten å fortelle at man kan reagere på sminken, og at den inneholder bare stoffer som ikke er bra for huden.”

..Når jeg leste dette, så visste jeg ærlig talt ikke hva jeg skulle si. Jeg har aldri tenkt over at noen kunne reagere på sminken. Jeg har aldri opplevd det selv, og hvis jeg har fått noen til å prøve ut noe som har ført til negative resultater, så beklager jeg virkelig! Det var aldri min intensjon! Grunnen til at jeg gjerne reklamerer for e.l.f og tikei er pga at jeg er ganske fornøyd med produktene. Spesielt mineralsminken og øyeskyggene. Jeg vil bare si at hvis jeg prøver et produkt, og er misfornøyd med det, så kommer jeg ikke til å lyve og si at det er “perfekt”. En sånn person er jeg ikke. Jeg skryter kun av produkter JEG har god erfaring med. Jeg mener ikke å være respektløs ovenfor noen av leserne mine. Å prøve ny sminke er et eget valg, og hvis dere stoler på min mening, så må dere nesten stole på deres egen også. Dere kan ikke holde meg ansvarlig for et produkt JEG faktisk er fornøyd med. Det håper jeg dere forstår..

Nå vet jo ikke jeg om Kristine mener tikei også, men dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg sverger til tikei merket. E.l.f er noe jeg nettopp har begynt å prøve ut, og så langt er jeg rimelig fornøyd med produktene. Jeg liker faktisk mye h&m sminke også, så det at e.l.f sminken er billig er ikke noe som automatisk er negativt for meg. Jeg er enig med Kristine i så å si alt, men akkurat i dette tilfellet, så følte jeg meg ganske truffet av ordene hennes, og jeg trengte å forklare meg.