Pjoooh. Det har vært mange innlegg i dag. Jeg prøver for harde livet å bli ferdig med svarene uten at det skal se rotete ut. Nå er jeg heldigvis ferdig, og dere fikk forhåpentligvis svar på det dere lurte på. Hvis ikke så må dere gjerne “rope” ut. Det er både positivt og negativt meg slike spørrerunder merker jeg. Det er litt skremmende hvor nysgjerrige og intime noen kan bli. Hehe. Skremmende på en morsom måte da altså. Rart å tenke på at folk har lyst til å vite disse tingene om meg. Det er et stort selvtillitsboost rett og slett. Tusen hjertlig takk skal dere ha!

I morgen skal jeg forresten trekke ut 5 finalister i E.L.F konkurransen. Da må dere lesere hjelpe meg ved å stemme på deres favoritt. Dette gleder jeg meg til. Vinneren avsløres i morgen kveld.

IMG_4051
Jeg fikk en etterlengtet “førjulsgave” fra e.l.f i dag. Jeg har testet ut de tre lip glossene, og jeg er sånn passe fornøyd. To av de var kanskje litt for klissete, men det er noe jeg ikke bryr meg så mye om. Vet det er mange som misliker akkurat det. Øyeskyggene jeg fikk var jeg selvfølgelig storfornøyd med. De har så nydelig shimmer i seg.

IMG_4054
Primeren har jeg også fått prøvd ut, men merker ikke så grusomt stor forskjell av den. Det var litt synd i grunn.

Nå skal jeg & min kjære spille “en kort og en lang”, og kose oss med potetgull fra Maarud. Hvilke planer har dere for kvelden?