I dag har jeg storkost meg skikkelig. Jeg har bakt colakaker, fått en hyggelig overraskelse i posten og prøvd ut en ny sminkevariant. Det er godt med slike dager hvor man kan gjøre akkurat det man vil. Jeg vurderte faktisk å vaske leiligheten i dag også, men det får jeg heller gjøre i morgen. Senere i kveld skal jeg pleie håret mitt med en hårkur fra Kerastase. Det trengs for å si det mildt. Håret mitt er en stor floke nå, og jeg orker rett og slett ikke å gre det ut.

Den hyggelige overraskelsen jeg fikk i posten i dag var enda et julekort. På fredag fikk jeg fra Tone og i dag fikk jeg et fra snille Torbjørg. Hun skrev så mye fint og det var tydelig at hun hadde lagt mye tid inn i kortet. Tusen hjertelig takk skal du ha! Jeg blir så glad når dere skriver at dere setter like mye pris på meg, som det jeg gjør på dere. Takk alle sammen!
IMG_4147
IMG_4151

Her er forresten en animasjon av den nye sminkevarianten jeg prøvde ut. Jeg brukte øyeskygger fra tikei og e.l.f.
brownishred
Litt dumt at den ser så brun ut.. Den er egentlig ganske rød. Jeg får ta et mer tydelig bilde av sminken en annen gang. Denne varianten passer utrolig fint til blå øyne forresten.

Har du sendt eller fått julekort i år?