I dag skal jeg være skikkelig effektiv. Det var egentlig meningen at jeg skulle stå opp kl. 08:00, men det gikk ikke som planlagt. Nå skal jeg omsider begynne å rydde litt her hjemme. Kjøleskapet må sjekkes for “gammel” mat, vaskemaskinen trenger påfyll og den harde “dobbeltsengen” vår behøver nytt skift. Ikke nok med alt det, men jeg tror faktisk leiligheten må støvsuges også. Jeg får se hva jeg orker.

baking01
Jeg var en skikkelig husfrue forrige uke også.. Da bakte jeg til jul.

På fredag bestilte jeg masse bilder fra fotoknudsen.no. Det har vært alt for lenge siden vi tok ut bilder. Vi har ikke fra bryllupsreisen en gang. Derfor håper jeg virkelig at de kommer i posten i dag, slik at jeg kan kose meg med å sette de inn i album i kveld.

Det er også dagen for å bli ferdig med ALLE julegavene, så det blir nok en City Syd tur på oss. Nå SKAL vi bli ferdige slik at jeg kan slutte å stresse så mye. Det plager vettet av meg. Jeg gleder meg faktisk til å handle på det stappfulle kjøpesenteret!
purplesmokeyHer ser dere dagens sminke. Jeg bruker ikke så ofte lilla, men tenkte ut at det var på tide å prøve noe nytt. Jeg blandet en mørk lillatone fra tikei og en mørk bruntone fra elf. Til sammen ble det ganske så fint. Hvorfor animasjonen ble så “skurrete” vet jeg ikke..

Håper dere får en fin dag!