Jeg vil starte denne posten med å beklage mitt store fravær, men jeg har en gyldig grunn. En av mine storesøstre skal nemlig gifte seg i sommer og jeg og min ANDRE søster bestemte oss for å overraske henne med en ferietur til Mallorca forrige fredag. Hun ble rimelig sjokkert for å si det slik. Vi kom hjem nå ikveld og jeg har så å si vært uten internett bortsett fra når vi har vært ute på restauranter. Av den grunn ble bloggen lagt bort i ferien..

mallorca1

Pina Colada er et must (!) – Vår luksusleilighet på havnen i Alcudia – Mine to flotte søstre (bride to be til høyre)

mallorca2

Enda et bilde av bride to be – Overskyet vær, men fortsatt flott – Siste kveld koste vi oss litt ekstra ;-)

Til tross for at vi har vært veldig uheldig med været, så har vi kost oss ufattelig mye. Dette var en etterlengtet jentetur som vi kommer til å huske resten av livet. Kjempekoselig og veldig godt med en skikkelig “husmorferie”. :-)

Håper alle mine snille lesere har hatt en like fin uke som meg :-)

Nå er jeg tilbake :D