Hei hopp skjønne blogglesere.

Som dere helt sikkert (not) har merket, så har jeg ikke blogget på grusomt lenge. Jeg valgte jo å bytte bloggen til Cleo-Mag, men har nå pga uventede omstendigheter ombestemt meg. Jeg kommer nemlig ikke til å ha noe tid til å eie og opprettholde et magasin, da jeg skal starte utdanning til høsten. Det er NAV som skal hjelpe meg med denne utdanningen og siden dette er en ganske stor mulighet for meg, så kan jeg ikke takke nei til hjelpen jeg får fra dem. Jeg er fortsatt på den evige søken etter å føle meg trygg og jeg tror at en utdannelse hadde hjulpet veldig med akkurat det. Derfor blogger jeg nå på domenet reidunbeate.com igjen og skal prøve å blogge litt oftere enn før. :-)

Jeg har også vært to uker på ferie på Rhodos sammen med Miley og broren min. Vi kom hjem på lørdag og jeg kjenner jeg savner Hellas litt allerede..

rhodos3
Miley synes det var stas å få sin egen Cola.. Haha :-) Så skjønn.

rhodos1

rhodos2
Is spiste vi selvsagt nesten hver dag. Namnam!

rhodos4
Mine to favorittbilder av Miley fra ferien. Hun ser så herlig og avslappet ut. På det siste bildet storkoste hun seg noe helt vanvittig. Åh.. Savn.

Dere som følger meg på instagram har nok allerede sett disse bildene, men jeg ville gjerne dele de i litt større format her på bloggen også :-)

Nå vil jeg veldig gjerne høre hva mine blogglesere har gjort på de siste ukene. Fortell meg noe gøy! :-)