tattoo

Da jeg var på Rhodos, så klarte jeg selvfølgelig ikke å dy meg, jeg måtte ha en ny tattovering. De fire jeg har fra før er kun sorte og er relativt ganske små, så mine tidligere erfaringer har ikke vært så smertefulle. Desverre, så skulle det vise seg at en fargetattis var hakket vondere enn jeg trodde. Jeg satt i nesten tre timer og de siste to timene trodde jeg virkelig at jeg skulle begynne å gråte. Aldri syntes det har vært vondt før å tattovere, men denne ble litt i vondeste laget for min del. Au. Og jammen ble det utrolig sårt også. På ene siden ble det faktisk små kjøttsår.. Huff. Nå har det heldigvis grodd igjen og så å si all ruren har falt av. Jeg elsker resultatet og synes den er sinnsykt stilig. Aldri trodd jeg skulle tørre å ha en så fargerik tattis på en så synlig plass, men fy søren som jeg elsker den. Angrer ikke et sekund! :-) MEN det blir nok en stund før jeg (kanskje) tar en fargetattis igjen.. Hehe. Fikk høre fra tattovøren at jeg hadde perfekt hud for farger, så da spørs det om jeg faller for fristelsen nok en gang.

Vil gjerne høre dine erfaringer om du har fargetattis. Kanskje jeg bare har vært veldig uheldig? :-)