83_29865075_xl
Woho!! Da er det endelig bestemt! Jeg og Miley skal bo i Puerto Rico med denne herlige utsikten i en hel måned fra og med siste uken i juli. Herregud som jeg gleder meg. Det kommer til å bli en opplevelse og et varmt og herlig eventyr for oss. Dette har vært en drøm for meg lenge og det føles helt rart at jeg virkelig skal kaste meg ut i det og følge hjertet mitt. Puerto Rico er bare noen minutters kjøretur fra Arguineguin, hvor det finnes en norsk barnehage, så jeg er skikkelig spent på hvordan den er. Om Miley trives og jeg liker den, så regner jeg med at hun skal få være der et par dager i uken. Godt for henne å være sammen med andre barn og godt for mor å slappe av litt for seg selv noen timer. Hjelpe meg, dette blir spennende!

83_1201264420_xl

Vi skal bo på andre strandlinje på bildet ovenfor her, så det blir da i leilighetskomplekset som heter “Haiti” (grønt skilt på toppen). Mange har spurt meg om jeg ikke er redd for å reise alene, men nei, det er jeg faktisk ikke. Puerto Rico og Arguineguin har blitt så skandinavisk nå, så jeg tror ikke det blir noe problem. Det finnes både norsk lege, tannlege, barnehage, skole, butikker og mye mer, så dette ser jeg veldig positivt på! Drøm om morgendagen, husk gårsdagen, lev idag!

83_1300336613_xl

Om noen av mine skjønne lesere har god kjennskap til Puerto Rico, Playa Del Cura, Mogan eller Arguineguin, så rop ut! Jeg vil få gode tips til så å si alt! :-)

Det føles virkelig så godt å ha noe fint å se frem til.. Det er lenge siden.