IMG_1422

Aaaah endelig!! Jeg har ikke ord for hvor drittlei jeg har vært av de trehvite veggene her hjemme nå, og forrige uke fikk jeg nok og malte hele stuen min hvit i fargen “chi”. Jeg har følt meg så dorsk og lite inspirert, og det tror jeg rett og slett kan ha en sammenheng med at jeg har mistrivdes sånn i omgivelsene jeg bor i. Det er virkelig alfa omega å være fornøyd med hjemmet sitt. Jeg er en utrolig kreativ og fantasifull person, så det føltes befriende å endelig få det lysere rundt meg. Hvem kunne vel tro at mørke vegger kunne være så deprimerende..? Haha.

IMG_1423

Nå er det bare nytt gulv som gjenstår, men det må jeg nok kanskje se på som et litt mer langsiktig prosjekt. Det er tross alt tre rom som står igjen å male først, samt at jeg også driver å sikler på ny (dyr) sofa. Jeg må vel beklage litt for “rotet” på bildene, men sånn er det med en toåring i hus. Det var en klok person som en gang fortalte meg at leker ikke regnes som rot.

IMG_1424

En ting er i allefall sikkert og det er at det vil bli mye mer gøy å innrede og blogge fremover, nå som jeg begynner å få trivselen på plass hjemme hos oss. Nå skal jeg derimot kaste meg over alt rotet på bildet nedenfor. Der kan dere også se hvordan veggene var før… æsj.

IMG_1433

Herregud så rotete det er her.. Tenk at jeg viser dere dette. Hihi :-)

Håper alle dere flotte blogglesere har det fint :-)