God morgen kjære lesere! For min del, så har jeg ikke en så utrolig kjekk morgen akkurat. Jeg vet det er veldig unødvendig, men jeg må rett og slett klage bittelitt. I går var jeg nemlig til tannlegen og endte opp med å trekke en tann, noe som tok nesten to og en halv time. Jeg har fått cirka null timer søvn inatt på grunn av smerter og jeg begynner å lure på om jeg har greid å bli immun mot både paracet og ibux. Tannlege og sprøyteskrekken min har iallefall ikke blitt noe redusert etter dette. Jeg skal ALDRI trekke tann mer.. ALDRI.

Såh.. Det var dagens lille syteavsnitt. Miley er levert i barnehagen og det begynner endelig å gå litt bedre det også. Hun skriker ikke like mye når jeg går og det gjør alt mye lettere. Det knuser virkelig mammahjertet mitt å se henne rope etter meg, men jeg vet det går over så å si med en gang jeg går ut døren.

Mens oppussingen har stagnert litt, så har jeg hevet meg på en ny bokserie, nemlig “The Morganville Vampires”. Jeg har lest to bøker og er hekta allerede. Vampyrer, magi, sex og kjærlighet – Just my kinda thing! :-) Anbefaler denne serien på det sterkeste.

morganville

Planen for dagen er å gjøre absolutt ingenting anstrengende, bare lese bok og kanskje til og med sove et par timer om jeg blir kvitt denne forferdelige tannpinen. Buhu.